Aula kontaktbog

Ofte stillede spørgsmål – Aula info

Ofte stillede spørgsmål – Aula

Der er ikke en kontaktbog i Aula magen til den som kendes fra fx SkoleIntra. Det er op til den enkelte institution at beslutte, hvordan Aulas funktioner bedst …

Forældreguide til Aula – Stolpedalsskolen

Kontaktbog. ○ Du skriver til ​Kontaktbogen​ for dit barns klasse eller årgang, når du vil informere skolen om dit barns fravær, sygdom, trivsel etc.

Brugen af Aula

Vi anvender ​Fællespostkasser​ som kontaktbøger. □ Når hjemmet skal give skolen besked om fravær og ferie … Fællespostkassen ​fx “Kontaktbog 4. årgang”.

Forældreguide til Aula – fbo

Kontaktbog. ○ Du skriver til ​Kontaktbogen​ for dit barns klasse eller årgang, når du vil informere skolen om dit barns fravær, sygdom, trivsel etc.

Kontaktbog og AULA – Vestermarkskolen

Kontaktbog og AULA | Vestermarkskolen

Kontaktbog Alle børn får udleveret et kontaktbog eller en iPad ved skolestart. Bogen/ipad er et vigtigt bindeled i samarbejdet mellem skole/SFO og hjemmet.

KontaktbogAlle børn får udleveret et kontaktbog eller en iPad ved skolestart. Bogen/ipad er et vigtigt bindeled i samarbejdet mellem skole/SFO og hjemmet.

Ofte Stillede Spørgsmål | Langeskov Skole – AULA

Ofte Stillede Spørgsmål | Langeskov Skole

Der er ingen kontaktbog i Aula, og det er derfor op til den enkelte skole at beslutte, hvordan man nu kommunikerer de ting, man før brugte kontaktbogen til.

De mest stillede spørgsmål fra forældre

Kommunikation | Ullerødskolen – Aula

Kommunikation | Ullerødskolen

Beskeder som vedrører hele klassetemaet blev tidligere skrevet i kontaktbogen – de skrives nu gennem beskedsystemet til ”Kontaktbog for” den pågældende …

Aula er det foretrukn

Elevfravær – vejledning | hillerodsholm – Aula

Elevfravær – vejledning | hillerodsholm

Du melder dit barns fravær ved at skrive i kontaktbogen i Aula. Opret en besked, skriv “Kontaktbog” i modtagerfeltet og vælg den relevante klasse fx …

Elevfravær – vejledning

Keywords: aula kontaktbog