Jensens bøfhus trustpilot

Anmeldelser af Jensens Bøfhus – Trustpilot

Slut dig til de 7.101 personer, der allerede har anmeldt Jensens Bøfhus. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Anmeldelser af Jensens Bøfhus | 140 af 327 – Trustpilot

Slut dig til de 7.098 personer, der allerede har anmeldt Jensens Bøfhus.

Jensens Bøfhus Silkeborg – Restaurantanmeldelser

Jensens Bøfhus Silkeborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Jensens Bøfhus Silkeborg, Silkeborg: Se 124 objektive anmeldelser af Jensens Bøfhus Silkeborg, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Jensens Bøfhus Silkeborg, Silkeborg: Se 124 objektive anmeldelser af Jensens Bøfhus Silkeborg, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 91 af 102 restauranter i Silkeborg.

Jensens Bøfhus Kolding Storcenter – Restaurantanmeldelser

Jensens Bøfhus Kolding Storcenter – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

En oplevelse ud over det sædvanlige….og det ikke positivt ment. Vi var 10 der skulle spise, 8 voksne og 2 børn. der var bestilt bord til kl.

Jensens Bøfhus Kolding Storcenter, Kolding: Se 116 objektive anmeldelser af Jensens Bøfhus Kolding Storcenter, som har fået 2,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 103 af 127 restauranter i Kolding.

Jensens Bøfhus – HELT ÆRLIGT – vi har brug for din hjælp….

Derfor håber vi, at du vil give os en anmeldelse og dele din ærlige mening med resten af Danmark. Anmeld os lige her: https://dk.trustpilot.com/review/www.

Anmeldelser af Jensens Bøfhus Rosenkrantzgade Aarhus C

Jensens Bøfhus Rosenkrantzgade. location-icon Rosenkrantzgade 23, Aarhus C 8000 · Dansk, Steakhouse, Burger, Kødretter, Kyllingretter, Salat, Sandwich, …

Vrede sender Jensens Bøfhus i knæ på Trustpilot – politiken.dk

22. sep. 2014 — Trustpilot var lørdag nødsaget til at lukke for nye anmeldelser hos både Jensens Bøfhus og Jensens Fiskerestaurant, men valgte at åbne igen …

Jensens Bøfhus i bund på Trustpilot – TV2 Fyn

22. sep. 2014 — Negative anmeldelser vælter ind på anmeldelses-sitet Trustpilot og giver Jensens Bøfhus den lavest mulige score på en enkelt stjerne fra 93 …

Jensens Bøfhus svines til på Trustpilot | fyens.dk

22. sep. 2014 — Forbrugeranmeldelserne af Jensens Bøfhus er væltet ind på hjemmesiden Trustpilot, hvor private kan skrive anmeldelser af virksomheder.

Kunderne revser Jensens Bøfhus på forbrugersiden Trustpilot. Gennemsnitskarakteren ligger mandag på 0,5.

Shitstorm kostede Jensens Bøfhus dyrt i regnskabet

Folkedomstolen på Facebook og Trustpilot ville Jensens Bøfhus det anderledes og boycot-sider og dårlige anmeldelser blev kastet efter den ellers populære …

Efter den enorme shitstorm med Jensens Bøfhus gik selskabet bag i minus ved næste regnskabsår. Dårlig omtale fjernede kunder.

Keywords: jensens bøfhus trustpilot, jensens bøfhus anmeldelser