Restaurant pinden

Danske Klassiske Retter | Restaurantpinden | Aarhus

Restauranten. Restaurant Pinden er en restaurant med en fængende historie. En historie, der kan skrives helt tilbage til 1849. Som tiden er skredet frem, …

Dansk restaurantRestaurantPinden…er et hyggeligt spisested, hvor man går ind i en tidslomme af ældre dato og har muligheden for at spise Danske Klassiske retter bla. den danske nationalret Stegt flæsk blandt meget mere.

Restaurant Pinden – traditionelt danske retter i Skolegade

… Århus: Se 60 objektive anmeldelser af Resturant Pinden, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 219 af 638 restauranter i Århus.

Restaurant Pinden i Skolegade har en fængende historie, som går tilbage til 1849. Navnet fik restauranten dog først i 1936. Det danske køkken

Resturant Pinden, Århus – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

… Se 33 objektive anmeldelser af Vaertshuset Pinden, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 843 af 2.735 restauranter i København.

Resturant Pinden, Århus: Se 60 objektive anmeldelser af Resturant Pinden, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 220 af 638 restauranter i Århus.

Vaertshuset Pinden, København – Restaurantanmeldelser

Vaertshuset Pinden, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

På Restaurant Pinden kan du få klassisk, dansk mad som tarteletter, stegt flæsk med persillesovs, pariserbøffer og stjerneskud. Koordinater.

Vaertshuset Pinden, København: Se 33 objektive anmeldelser af Vaertshuset Pinden, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 843 af 2.740 restauranter i København.

Restaurant Pinden – Aarhus – Facebook

Pinden knækkede: En skuffende omgang i Skolegade

Pinden knækkede: En skuffende omgang i Skolegade   

I Skolegade ligger Restaurant Pinden, som ikke skal forveksles med Pinds Café, som også ligger i samme gade. Stedet har charme fra en svunden tid og en historie, som går tilbage til 1849, dog ikke med navnet.

Restaurant Pinden – VisitAarhus

Restaurant Pinden

Keywords: restaurant pinden, restaurant pinden i århus