Hold vinterferie med børnene uden at bruge for mange penge

Skal du ikke nogen steder med dine børn i vinterferien i år? Så kan det være, at du bryder din hjerne med at finde på ting, som I kan lave sammen i ferien. Men hvis du ikke ønsker at bruge alt for mange penge, hvad skal I så finde på? Det kan du finde inspiration til her. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at have en sjov vinterferie med dine børn.

Hold øje med gratis aktiviteter i nærområdet

I vinterferien kan det sagtens være, at du kan finde flere sjove gratis aktiviteter i dit nærområde. Det er derfor værd at undersøge, hvad der sker i din by. Det kan være, at der er spændende aktiviteter på det lokale bibliotek eller et helt andet sted.

Tag på tur i naturen

Det er altid muligt at tage på ture i naturen. Det er en aktivitet, der både kan være sjov for børn og voksne. Du kan eksempelvis planlægge, at I skal på tur i skoven, hvor I skal finde forskellige ting, som I skal bruge til at lave figurer eller lignende derhjemme. Det kan også være, at du bor i nærheden af en strand eller et andet skønt naturområde. I så fald er det bare med at klæde børnene godt på og tage på tur.

Leg med bObles

Hvis du har en masse bObles legetøj derhjemme, så er dette et rigtig godt bud på en sjov aktivitet. bObles er tumlelegetøj, som de fleste børn elsker, så I kan finde på en masse hyggelige lege med dette legetøj. Når I har brug for en pause, kan I gå i køkkenet for at bage en lækker kage eller småkager.